TELEFON:         +46709658284

E-MAIL:         sophie@swedishequillence.com

ADRESS:      Stockholm, Sweden

Vi gör alla dina hästdrömmar blir sanna!

Image Alt

Kurser

KURS ÖVERBLICK

Våra kurser är otroligt lärorika, interaktiva och innehåller mycket praktiska övningar. Kursen pågår i två dagar och deltagarna är uppdelade i två grupper för att skapa mer kvalitetstid per person.  Om du deltar med häst kommer du att delta i ett morgon- och ett eftermiddagspass. Maxantalet per grupp är begränsat till 6 ekipage.

Modig Häst

I denna kurs fokuserar vi de båda dagarna på att få din häst modig och orädd. Vi arbetar med okända föremål och läskiga objekt såsom presenningar, bollar, flaggor, ballonger, fyrverkerier/höga ljud etc. Denna kurs kommer ge dig en riktig boost av självförtroende och tillit både till dig själv och din häst. Efter dessa två dagar kommer din häst tycka att vardagslivet är en bagatell!

Kursen passar dig som har en osäker häst som ofta och gärna skyggar eller om du helt enkelt bara vill bygga självförtroende både hos dig själv och din häst.

Samspelt Häst

Denna kurs hjälper dig och din häst att stärka er relation. Vi varvar 4 teoripass med 4 praktiska pass där du tränar din häst i grupp. Under första dagen får du först en grundförståelse för hästens beteende, nervsystem och hjärna som följs upp med arbete från marken. Dag 1 avslutas med att du får chansen att jobba din häst lös i en mindre inhängnad. Under andra dagen gör vi uppsuttna övningar tillsammans i syfte att få hästen lätt på hjälperna och samarbetsvillig.

Kursen passar dig som vill sträva efter en givande relation med din häst där ni har en lätt kommunikation oavsett disciplin.