TELEFON:         +46709658284

E-MAIL:         sophie@swedishequillence.com

ADRESS:      Stockholm, Sweden

Vi gör alla dina hästdrömmar blir sanna!

Image Alt

Kurser

KURS ÖVERBLICK

Våra kurser är otroligt lärorika, interaktiva och innehåller mycket praktiska övningar. Kursen pågår i två dagar och deltagarna är uppdelade i två grupper för att skapa mer kvalitetstid per person.  Om du deltar med häst kommer du att delta i ett morgon- och ett eftermiddagspass. Maxantalet per grupp är begränsat till 6 ekipage.

Modig Häst

I denna kurs fokuserar vi de båda dagarna på att få din häst modig och orädd. Vi arbetar med okända föremål och läskiga objekt såsom presenningar, bollar, flaggor, ballonger, fyrverkerier/höga ljud etc. Denna kurs kommer ge dig en riktig boost av självförtroende och tillit både till dig själv och din häst. Efter dessa två dagar kommer din häst tycka att vardagslivet är en bagatell!

Kursen passar dig som har en osäker häst som ofta och gärna skyggar eller om du helt enkelt bara vill bygga självförtroende både hos dig själv och din häst.

Relationsbyggande träning 1

Denna kurs hjälper dig och din häst att stärka er relation. Vi fokuserar mycket på att arbeta hästen från marken med tyngd på övningar för att få hästens tillit, uppmärksamhet och fokus samt en ömsesidig respekt. Du kommer få praktiska verktyg för att kunna träna din häst till att bli en trygg och uppmärksam individ med stort ”will to please”. I kursen ingår även ridövningar som bygger vidare på vårt avsuttna arbete. Som en bonus lär vi in ett par enkla tricks som är roligt för både dig och hästen!

Kursen passar dig som aldrig tidigare deltagit i någon av våra kurser eller som är ny på relationsbyggande övningar med fokus på avsuttet arbete.

Relationsbyggande träning 2

I Relationsbyggande träning 2 djupdyker vi ner i mer avancerat avsuttet arbete och finjusterar grunderna. Vi utforskar även hur vårt arbete från marken översätts till uppsuttna övningar och hur du kan lösa problem du har när du rider genom att arbeta från marken. Den här kursen kommer hjälpa dig få en häst som är lösgjord, uppmärksam, lyhörd och som mer än gärna gör som du vill för att ni har en bra relation och stark tillit till varandra. Denna kurs innehåller både övningar från marken och uppsuttna övningar.

Kursen passar en häst och ryttare som redan har en del erfarenhet med antingen tidigare kurser hos oss eller Relationsbyggande typ av träning.