TELEFON:         +46709658284

E-MAIL:         sophie@swedishequillence.com

ADRESS:      Stockholm, Sweden

Vi gör alla dina hästdrömmar blir sanna!

Sophie Lindhe

Sophie är född och uppvuxen i Stockholm och har sysslat med hästar hela sitt liv precis som 2 generationer före henne. Sophie och Swedish Equillence kan erbjuda unik kompetens som samlats i världens alla hörn. Swedish Equillence är ditt främsta val när det kommer till allt från träning av din häst, lektioner, kurser och utbildning samt försäljning eller köp av din häst.

Sophie har arbetat med hästar över hela världen, både i Europa och USA. Hon växte upp och utbildade sig först inom engelsk ridning men har senare ridit mestadels Westernridning och gångartshästar. De 5 år hon spenderat utomlands har hon lärt från några av världens främsta hästmänniskor. Sophie har erfarenhet från alla sorters hästraser, från mustanger, halvblod och arbetshästar till Paso Finos, Islandshästar och andra gångartshästar.

År 2016 tävlade Sophie i sin första Extreme Mustang Makeover där deltagarna har 100 dagar på sig att tämja och träna en helt vild mustang. Slumpen gav henne ett litet brunt sto med svart man och svans, 5 år gammal från Divide Basin, Wyoming som hon döpte till Viska. Sophie och Viska vann klassen som kallades Trail och tog 5e plats totalt bland 30 andra tävlande. Det allra viktigaste för Sophie och målet med hela tävlingen var att hitta ett bra hem åt Viska – vilket hon fick i Ocala, Florida.

Den stora passionen för Sophie ligger i att hjälpa ägare att skapa ett starkare och mer tydligt band med sina hästar. Hon hoppas att hon kan sprida sin kunskap och bidra till en bättre hästindustri med hjälp av sin breda kompetens och många verktyg.

Varierat innehåll

Intressant och varierat innehåll på kursen som passar hästar/ryttare från alla discipliner. Sophie är en inspirerande lärare som vet hur man talar med hästar! Härligt gäng i helgen åxå!

Helena

Aha-upplevelser!

Sophie, tack för ditt engagemang och för en inspirerande kurs. Jag har fått med mig fler aha upplevelser! Tack oxå alla deltagare

Gunilla

Positiv och prestationslös anda!

Även som "fotfolk" blev det en lärorik helg i en positiv och prestationslös anda. Alla hade sina egna ambitioner och mål utifrån sig själv och sin häst.

Birgitta

Övervunnit rädslor

Tusen Tack Sophie Lindhe för en riktigt bra Clinic där jag fått testa mina och Grålles gränser där jag upptäckte att vi inga har! Du har gett mig verktyg att övervinna min rädsla och omvandla Grålles energi till något positivt där du pushat mig och lärt mig skapa respekt och uppmärksamhet hos min häst genom tydlig kommunikation.

Annika Ö

This post is also available in: English (Engelska)